Turon Pilkku juoksi kotivoiton ja Jääkuninkuuden Levin jääraveissa. Se päihitti niukasti kakkoseksi jääneen Tähti Roomeon.

”Kuninkuus voitetaan taistellen”, totesi valmentaja Jouko Kangas. Hän on todellinen kunnon ajoituksen mestari, sillä ruuna paransi selvästi edellisestä startistaan.
”Maalisuoran alussa katsoin, riittääkö sen kiri perille asti. Tipalle meni, mutta voitto tuli kuitenkin”,  Kangas totesi.
 
Turon Pilkkua ajoi Jarmo Saarela, joka oli päivän menestynein ohjastaja kolmella voitollaan. Turon Pilkku juoksi hyväkuntoisella jääradalla ajan 29,9, kun matkana oli 2 100 metrin tasoitusajo.
 
Toisen kerran järjestetty tapahtuma onnistui hyvin. Yleisömäärä kasvoi viime vuodesta ja oli 4211. Myös pelimyynti radalla kasvoi. Kokonaistotovaihto oli 203 983 euroa.
 
”Ensi vuonna järjestetään vielä paremmat ravit Leville”, Kangas lupaa. Kangas toimii myös tapahtuman taustaorganisaatiossa. Samoilla linjoilla oli projektijohtaja Mikko Saarinen. ”Olemme menneet askeleen eteenpäin ja kehitämme tapahtumaa  maltillisesti.”
 
Ravit ajettiin aurinkoisessa säässä  -1 asteen pakkasessa.

Katso urheiluruudun kooste TÄÄLTÄ