Levin Arctic Horse Racessa komeat palkintorahat

Levin Arctic Horse Racen palkintotaso on lyöty lukkoon. 18.3. ajettavissa raveissa sekä lämminveristen että suomenhevosten ykkössarjoissa maksetaan voittajalle komeat 3 000 euroa. Myös muissa lähdöissä on hyvät palkinnot.

– Olemme nostaneet palkintopottia viime kerrasta 10 000 eurolla. Ensimmäinen Arctic Horse Race oli onnistunut tapahtuma meidän ja Levin väen mielestä, joten halusimme panostaa sen kehittämiseen entisestään, kertoo kilpailun järjestäjiin kuuluva Matti Rajaharju, joka on Rovaniemen Ravirata Oy:n hallituksen puheenjohtaja. Suomenhevosten päälähtö on tuttuun tyyliin Jääkuninkuus. Myös lämminveristen päälähtöön odotetaan mukaan kovia menijöitä.
– Yhteistyökumppanit ovat lähteneet taas innolla mukaan. Hekin haluavat olla mukana tekemässä hienoa tapahtumaa, Matti Rajaharju sanoo.

Jäärataa tehdään jo
Levijärvellä ollaan jo täydessä työntouhussa. Myöhäinen talvi on tuonut omat haasteensa radan tekemiseen.
– Alueen ja radan rakentaminen on aloitettu hyvissä ajoin. Lähiajan ennusteet lupaavat mukavasti pakkasta, joka auttaa osaltaan myös jäätilanteeseen. Maaliskuussa päästään varmasti ajamaan hyvällä radalla, projektijohtaja Mikko Saarinen Leviltä kertoo.